بنیانگزاران اینترنت


وینتون سرف و باب کان (Vint Cerf and Bob Kahn)

وینتون سرف به همراه باب کان کسانی بودند که پروتکل TCP/IP را پایه گذاری کردند. پروتکلی که به موجب آن بین کامپیوتر های یک شبکه امکان ارتباط و انتقال پیام برقرار شد و اینترنت بر پایه آن بنا شده است. وینتون سرف در یک اظهار نظر جالب توجه بیان کرده که اینترنت آینه ای تمام نما از اجتماع افراد است و ارسال هرزنامه نیز یکی از آثار جانبی رایگان بودن سرویس ایمیل است.

وینتون سرف در سمت راست و باب کان در سمت چپ


سر تیم برنرزلی (Tim Berners-Lee)

وی اولین کسی بود که آنچه ما تحت نام World Wide Web (وب جهان گستر) می شناسیم را با ارائه یک سرویس کلاینت/سرور پایه گذاری کرد و به دنبال آن مرورگری ساده را خلق کرد تا به وسیله آن بتوانیم مطالبی غنی تر از تنها یک متن خالی و دارای خصیصه ای به عنوان لینک (پیوند یا ابر متن) در بستر اینترنت مشاهده کنیم. او هم اکنون پرچم دار کمیته W3C است که وظیفه آن ها پیش برد و تدوین استاندارد هاست.

سر تیم برنرزلی


ری تام لینسون (Ray Tomlinson)


حضور ویژگی بی بدیل اینترنت یعنی ایمیل را مدیون برنامه نویسی کهنه کار یعنی ری تام لینسون که به پدر ایمیل شهره است هستیم. وی اولین نفری بود که در حین اختراع سرویس ایمیل علامت معروف @ را برای نشانه گذاری در این سرویس برگزید تا امروزه میلیاردها نفر در سراسر دنیا از آن بهره مند شوند.

پدر ایمیل


گری تورک (Gary Thuerk)

فرستنده اولین سری ایمیل های تبلیغاتی دنیا (به تعبیری هرزنامه ها یا اسپم) کسی نیست جز جناب گری تورک. کاری که سبب شد موجی عظیم از ارسال ایمیل های تبلیغاتی را در نت به پا کند که در ابتدا حتی فکرش را هم نمی کرد!

فرستنده اولین سری از ایمیل های تبلیغاتی یا پدر اسپم


مارک اندرسن (Marc Andreessen)

مارک اندرسن کسی بود که وب وب گردی را متحول کرد. بدین صورت که با خلق مرورگری فراگیر تحت نام موزاییک که بعد تر ها تحت عنوان نت اسکیپ منتشر شد زمینه خلق مرورگرهای مدرن امروزی را فراهم ساخت. وی بعد ها و پس از جنگ اول مرورگرها و شکست نت اسکیپ متمایل به کسب و کار های دیگر شد و در پروژه هایی همچون Ning، دیگ و توییتر سرمایه گذاری کرد.

خالق مرورگر نت اسکیپ جد بزرگ فایرفاکس


یارکو اویکارینن (Jarkko Oikarinen)

یارکو با تلاش های مستمر خود توانست اولین برنامه پیام رسان جهت گپ و گفت اینترنتی ( Chat ) را خلق کند. این اختراع که به IRC موسوم شد به هنگام جنگ اول عراق وقطع شدن شبکه های رادیویی و تلویزیونی شهرتی دو چندان یافت.



دیوید بونت (David Bohnett)

دیوید بونت به همراه جان رزنر در سال 1994 شبکه اجتماعی GeoCities را خلق کردند. شبکه ای که افراد با عضویت در آن مشابه وبلاگ های امروزی می توانستند به رایگان برای خود صفحات اینترنتی بسازند. به زودی بدین ترتیب خیل عظیم از کاربران (حتی ایرانی ها و خود من) به سمت این سرویس روانه شدند و سایت های شخصی زیادی خلق شد. بعدها با ظهور شبکه های قوی تر و وب دو، این سرویس رو به افول گذاشت و در سال 2009 به استثنای بخش اختصاصی کشور ژاپن برای همیشه تعطیل شد.

دیوید بونت از بنیان گذاران ژئو سیتیز


سی بر باشیا ( Sabeer Bhatia)

باشیا که اصلیت هندی دارد و ساکن آمریکاست موسس سرویس محبوب ایمیل Hotmail است که استفاده از زبان HTML را در ایمیل های ارسالی بیش از پیش مرسوم کرد و توانست با رشد سرویس ایمیل خود محبوبیتی جهانی کسب کند. تا جاییکه این سرویس در سال 98 میلادی توسط شرکت مایکروسافت به مبلغ 400 میلیون دلار خریداری شد. این سرویس در کشور ما ایران نیز طرفداران بسیاری دارد.

موسس سرویس ایمیل هات میل


لری پیج و سرگئی برین (Larry Page and Sergey Brin)

کمتر کسی است که نام این دو عجوبه وب یعنی لری پیج و سرگئی برین از موسسان شرکت معظم گوگل را نشنیده باشد. این دو با خلق موتور جستجوی گوگل مسیر وب را تغییر دادند و شاید به جرات بتوان گفت که تمامی کاربران اینترنت در دنیا از سرویس آن ها استفاده کرده یا می کنند. در ابتدا شرکت گوگل با ایده و سرمایه شخصی آنها تاسیس شد و دیری نپایید که با درخشش سریع خود توانست به غولی دست نیافتنی و محبوب تبدیل شود. این دو الگوی موفقیت بسیاری از جوانان هستند.

لری پیج در سمت چپ و سرگئی برین در سمت راست


بیل گیتس (Bill Gates)

جناب بیل گیتس معرف حضور همه اهالی وب هستند. وی با تاسیس شرکت مایکروسافت و خلق سیستم عامل ویندوز انقلابی در نحوه استفاده کاربران از کامپیوتر و اینترنت به راه انداخت و کامپیوتر رو میزی را در اقصی و نقاط دنیا به یک وسیله ضروری در زندگی روزمره تبدیل کرد.

بیل گیتس موسس شرکت مایکروسافت


دیوید فیلو و جری یانگ (David Filo and Jerry Yang)

حاصل خلاقیت دیوید فیلو و جری یانگ سایت یاهو شد. سایتی که با رشدی چشمگیر به سرعت به اولین پایگاه اینترنتی دنیا تبدیل شد و خدمات بسیاری از جمله سرویس ایمیل را به راه انداخت. در کشور ما ورود به سایت یاهو مصادف با اولین تجربه اینترنتی بسیاری بوده و هست و تا مدتی یاهو را معادل اینترنت می شناختند. هم اکنون نیز یاهو با رقابتی تنگانگ با گوگل و سایرین به بقای خود ادامه می دهد.

جری یانگ در سمت راست و دیوید فیلو در سمت چپ


پیر مراد امیدیار (Pierre Morad Omidyar)

پیر امیدیار که مایه مباهات بسیاری از ایرانی هاست یک کارآفرین دو رگه ایرانی آمریکایی متولد فرانسه است که به خوبی طبیعت انسان ها را شناخت و بر همین اساس سرویس خرید و فروش eBay را خلق کرد. وی عقیده دارد که چیزی که برای یک نفر بی ارزش است ممکن است برای دیگری با ارزش باشد و همین منطق سبب شد تا سایت عظیم eBay برای داد و ستد و مزایده کالا ها و خدمات پا به عرصه اینترنت گذارد.

موسس ایرانی - آمریکایی eBay


نیکلاس زنستروم (Niklas Zennstrom)

نیکلاس زنستروم باخلق سرویس Skype تجربه جدیدی از تماس های مبتنی بر اینترنت را برای کاربران به ارمغان آورد. او با ارائه سرویس هایی با کیفیت عالی و به صورت رایگان برای برقراری تماس صوتی ما بین دو کامپیوتر متصل به اینترنت به شهرت و محبوبیتی جهانی رسید. بلافاصله پس از این کامیابی شرکت او اقدام به گسترش تماس ها به سایر دستگاه ها و از جمله خطوط زمینی کردند و تجربه تماس اینترنتی ارزان قیمت و با کیفیت به زندگی شهروندان آنلاین پا نهاد.

خالق سرویس تلفن اینترنتی Skype


چاد هرلی، استیو چن و جواد کریم (Chad Hurley, Steve Chen, and Jawed Karim)

چاد هرلی به همراه استیو چن و جواد کریم از بنیان گذاران سرویس به اشتراک گذاری محبوب YouTube هستند که در حال حاضر این سرویس با نمایش روزانه بیش از 100 میلیون ویدئو در موضوعات مختلف پیشتاز حوزه پخش اینترنتی است. در ادامه کامیابی این سه دوست و همکار شرکت گوگل YouTube را با مبلغ گزافی خریداری کرد. این سرویس الهام بخش ده ها سایت مشابه حتی در داخل ایران شده و می شود.

جواد کریم در راست به همراه استیو چن در وسط و چاد هرلی در سمت چپ تصویر



مارک زوکربرگ (Mark Zuckerberg)

مارک زوکربرگ خالق معروف ترین شبکه اجتماعی دنیا یعنی فیس بوک با بیش از 500 میلیون کاربران عضو است. ایده ابتدایی این سایت از خلق یک وب سایت محلی برای دانشجویان دانشکده ای که زوکر برگ در آن تحصیل می کرد نشئت گرفت و کار به جایی رسید که در حال حاضر به قله سایت های اینترنتی از نظر ترافیک راه یافته است.


شگفتیهای نمایشگاه CES 2011 LASVEGAS

سامسونگ  SAMSUNG

سامسونگ ارائه دهنده ی BLU-RAY های 3D که وارد سیستم های HomeTheater شده اند. 

 

که در این نمایشگاه شرکت بزرگ ساسونگ توانست جایزه ی مزبوط به سیستم های خانگی Home Theater  را بدست آورد .  

 

Panasonic 

ارائه دهنده تلویزیون پلاسمای 65" اینچی بصورت 3D می باشد . 

 

  

HTC

جدیدترین گوشی شرکت HTC مدل Sprint  

 

  

 

ACER BeTouch E210 

 

نکته قابل توجه این است که سیستم عامل این نوع گوشی از نوع Android 2.2  میباشد. دارای lcd یا صفحه touch 2.6 inch و دارای پد اپتیک فشرده نوری ،دارای 3.2 megapixel دوربین ، دارای پردازشگر با سرعت 416 Mhz و 512 mb rom و 256mb حافظه و 1.300 Maph شارژ باطری میباشد. 

 

Acer intros colorful Liquid Mini Android phones 

 

 

دارای 5mp دوربین و دارای پروسسور 600Mhz میباشد. 

 

MSI shows WinPad 100A  

 

 

 

مشخصّات : 

1-دارای صفحه نمایش 10.1" اینچی میباشد . 

2- دارای سیستم عامل Android 2.3 میباشد. 

3- دارای پروسسور از نوع ARM  

4- USB PORT 

5- MINI USB PORT 

6- SD MEMORY 

7- HDMI 

8- HEADPHONE JACK 

9- وزن : 1.6 پوند 

 

محصولات جدید ارائه شده در نمایشگاه CES 2011

بنام خدا

امسال در نمایشگاه CES 2011 در لاس وگاس آمریکا از تکنولوژیهایی که زمانی برای بشر رویا بود پرده برداشته شد و ثابت می کند که تکنولوژی می تواند آنچه را شما می پندارید را در زمان کمی به واقعیّت تبدیل سازد . یکی از آن موادی که شاید هر کسی تا سال پیش هم فکر نمی کرد این بود که SANDISK ای به بازار بیاید که 128GB فضا داشته باشد با سرعتی برابر 100MB/s . 

 

همچنین این فلش مموری یا SANDISK  را می توانید برای دوربینهای عکاسی و دیجیتالی خود بکار ببرید و با کیفیّت Full HD  با سرعت 20mb/s ضبط کنید.

مضرات چای برای بیماران قلبی

بنام خدا

آنچه که امروز خدمت شما دوستان عزیز و خوانندگان محترم این سایت میخواهم اعلام کنم این است که مصرف چای بیش از حد یا یش از 2 بار در روز برای آنانیکه دچار غلظت خون، بیماران سکته های قلبی که از قرص هایی مانند وارفارین WARFARIN 5m.g استفاده می کنند ، باعث کاهش اثر وارفارین به میزان قابل توجهی می شود و سطح پتاسیم k خون را بالا برده و باعث کاهش INR میشود.


مطلب دیگر این است که باید بدانید و آگاه باشید که دکترهای داروساز عزیز کشورمان در استان اصفهان موفّق به ساخت دارویی شدند  که کار آن فعّال کردن آنزیم استرپتوکیناز T-PA میباشد که باعث حل شدن لخته های خون حاصل از سکته های قلبی و سکته های مغزی میباشد. که در خارج قبلاً دارویی بنام RETEPLASE که توسط مرکز تحقیقات و استاندارد دارویی آمریکا F.D.A به تأیید رسید بود و تولید می شد میلیونها دلار صرف هزینه ورود این دارو می شود که امیدوارم با عنایت وزارت محترم بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و کمک به این دوستان عزیز این دارو در کشور خودمان تولید و عرضه شود و از خروج میلیونها دلار ارز جلوگیری شود. 

زیبایی های فضا SPACE BEAUTIES


واقعاً ما بشر درکجای این آفرینش قرار داریم و چه میکنیم؟ چه آموخته ایم جز جنگ و توی سرهم زدن. واقعاً چقدر جای تأسف دارد که همه در یکجا زندگی میکنیم ولی به خون هم تشنه هستیم.


برای بیشتر لذت بردن از آفرینش و حقایق هستی به سایت زیر بروید :‌


http://www.nasa.gov/mission_pages/station/multimedia/index.html

پایان زندگی در دنیا END OF LIFE IN THE WORLD


واقعاً چند سال به پایان عمر زمین مانده یا پایان عمر بشر مانده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا این میتواند نمادی از واقعیّت آینده بشر باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟


با تشکر از دوست عزیزم مسئول سایت WWW.TAKNAZ.IR 

عکس های زیبا و با کیفیّت از هواپیماهای جت AIRCRAFT


AIRCRAFTS


عکس ها از سایت دوست عزیزم WWW.PIXBAZ.COM میباشد.